Mogen wij ons voorstellen?

Een huisdier is voor veel mensen niet zomaar een dier in huis. Het is je maatje, je beste vriend. Iemand die je het beste gunt en wilt geven. Wij van Best for your Friend zijn het daar helemaal mee eens en bieden daarom kwalitatief hoogstaande producten voor jouw hond, kat, knaagdier, vogel, reptiel of vis.

Het begint met goede, natuurlijke ingrediƫnten

Best for your Friend is smakelijk én verantwoord. Onze producten zijn zoveel mogelijk 100% natuurlijk. Natuurlijke producten zijn veel beter voor het huisdier en voorkomen allerlei gezondheidsklachten. Ingrediënten waar wij liever niet mee werken zijn bijvoorbeeld suiker, zout en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.

Maaltijden Sfeer

Een voortdurende zoektocht naar kennis

Best for your Friend is een bekend en vertrouwd Nederlands merk dat sinds 1998 dierenvoeding- en benodigdheden aan supermarkten levert. We hebben dus al een lange geschiedenis van dierenkennis achter ons, maar streven er nog steeds naar om te vernieuwen en te verbeteren. Hiervoor trekken wij de wijde wereld in om vernieuwende producten te vinden die aan onze eisen voldoen.

Het meeste leren we van onze klanten. Hoe reageert jouw huisdier op de voeding? Welke maaltijd vindt hij/zij het lekkerst? Je kunt ons natuurlijk altijd mailen of bellen, maar je kunt ons ook vinden op diverse beurzen. Kom eens langs voor persoonlijk advies. Met jouw kennis en onze ervaring kunnen wij ons aanbod nóg beter maken.

Hoogstaande voeding en snacks, nu ook in de supermarkt

Bij Best for your Friend hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij hanteren bepaalde kwaliteitsnormen voor onze producten en ook onze partners moeten voldoen aan deze eisen, om zo goede en verantwoorde producten te kunnen bieden. Maar voordat het zover is, wordt elk product nauwkeurig getest door testpanels en natuurlijk door onze zeer gewaardeerde collega Bailey.

Wij zijn trots op het feit dat wij als allereerste merk hoogkwalitatieve producten in de supermarkt kunnen aanbieden, zoals onze voeding en snacks voor de hond en kat. Goede voeding en snacks kun je nu dus gewoon in de supermarkt kopen, en dat is wel zo makkelijk!

Over ons - Best for your Friend

Wij steunen Stichting DierenLot

Wij van Best for your Friend vinden dat alle dieren recht hebben op een goed leven en daarom steunen wij Stichting DierenLot. Stichting DierenLot is een non-profit organisatie die opkomt voor lokale organisaties en de dierenambulance. Veel verweesde en verwaarloosde dieren komen terecht bij kleine, lokale organisaties zoals asielen of opvangcentra en voor hen is het vaak moeilijk om financieel rond te komen. Naast dat Stichting DierenLot lokale organisaties steunt, investeren zij ook in dierenambulances die door dierenhulporganisaties geleend kunnen worden.

Best for your Friend sponsort Stichting DierenLot met snacks en voeding en helpt bij het werven van donateurs. Zo wordt geen dier in de steek gelaten.