Huisdier in het zonnetje: Inouk

Bij Best for your Friend zijn we dol op huisdieren en we zetten ze daarom graag in het zonnetje. Met deze keer: hond Inouk en zijn baasje Renee.

Inouk is een Alaskan Malamute. Hij is 10 jaar oud en woont met zijn baasje Renee in de buurt van Arnhem. We hebben Inouk en Renee uitgenodigd voor een professionele fotoshoot op ons kantoor in Duiven.
Renee vertelt over haar voorliefde voor dit hondenras: “Vrienden van mijn ouders hadden vroeger een Alaskan Malamute. Ik heb daarom zelf altijd zo’n hond willen hebben. Inouk is een heel zachtaardige hond. Zijn zoon heeft een heel ander karakter, die heb ik ook in huis. Die jonge hond had ik echt niet mee kunnen nemen voor een fotoshoot, die was meteen door het hele pand gevlogen.”

Smaakvolle kluiven

Tijdens de fotoshoot mag Inouk verschillende snacks uitproberen. “Inouk houdt niet zo van kauwbotten, dus ik ben heel benieuwd wat hij hiervan vindt” vertelt Renee van tevoren.
Inouk neemt de snack gretig aan en begint direct met kluiven. Nou die valt zeker in de smaak! Inouk gaat door tot de hele kluif verorberd is. “Wauw Inouk vindt deze wel lekker zo te zien” stelt Renee vast. “Dat komt denk ik door de vleeslaag om de kluif heen, dan ruikt ‘ie extra smakelijk.”

Huisdier in het zonnetje: Inouk | Best for your Friend

Maaltijdbakjes voor op vakantie

Als bedankje krijgt Renee een shopper vol met Best for your Friend producten mee naar huis. “Thuis eet Inouk altijd vers vlees, zoals kadavers die ik bij de slager afhaal. De maaltijd-bakjes van Best for your Friend lijken me heel handig op vakantie, dus die ga ik zeker uitproberen!”

Wat is een Alaskan Malamute?

Deze hond werd vroeger ingezet in Alaska om sledes te trekken. Het ras is vernoemd naar een Inuitstam in Alaska. De Alaskan Malamute heeft veel beweging nodig en is geschikt als gezinshond.

Huisdier in het zonnetje: Inouk | Best for your Friend
Huisdier in het zonnetje: Inouk | Best for your Friend

Wil je jouw hond of kat ook in de spotlight zetten? Stuur ons dan een bericht via Facebook of het contactformulier.